Vitamina E Mareste imaginea

Vitamina E

59,13 lei (TVA inclus)

Produs nou

100 capsule gelatinoase

Vitamina E careia i se mai spune si “vitamina tineretii vesnice”, are cateva efecte benefice asupra intregului organism. Protejeaza pretiosii acizi grasi impotriva radicalilor liberi, fiind un antioxidant puternic, contribuind astfel la mentinerea sanatatii si tineretii celulelor corpului, a pielii , a sistemelor nervos si circulator.

More details

Cantitate dorita:

Vitamina E

100 capsule gelatinoase

Vitamina E careia i se mai spune si “vitamina tineretii vesnice”, are cateva efecte benefice asupra intregului organism. Protejeaza pretiosii acizi grasi impotriva radicalilor liberi, fiind un antioxidant puternic, contribuind astfel la mentinerea sanatatii si tineretii celulelor corpului, a pielii , a sistemelor nervos si circulator.

 

 Recomandari:

 • Persoanelor ce doresc sa-si pastreze tineretea.
 • Persoanelor in convalescenta dupa o boala sau cu un organism slabit, pentru a ajuta la regenarea celulelor.
 • Persoanelor cu echimoze si arsuri, pentru a accelera procesul de refacere al pielii
 • Sportivilor pentru o dezvoltare musculara adecvata si pentru a creste performanta muschilor.
 • Intinereste pielea si parul
 • Previne ateroscleroza.
 • Are influente benefice asupra sistemului nervos si a capacitatii sexuale.
 • Este un bun vasodilatator si diuretic, scade tensiunea arteriala.
 • Este un bun antioxidant.
 • Accelereaza si vindecarea bolnavilor ce au suferit interventii chirurgicale pe arterele coronare.
 • Intareste imunitatea.
 • Ajuta in afectiunile pulmonare si in crizele de Parkinson.

 

Simptomele deficientei de vitamina E pot include: boli oculare ca irigarea sanguina insuficienta a retinei, tulburari de dezvoltare a sistemului osos, scaderea functiei sexuale, vatamari ale sistemului nervos si ale musculaturii avand ca efect scaderea fortei musculare.

 

Stiati ca?

In combinatie cu omega 3, vitamina E  contribuie la asigurarea functionarii normale a creierului, in timp ce vitamina E, prin caracteristicile sale,  previne oxidarea acizilor grasi omega 3, precum EPA si DHA , care se gasesc in uleiul de peste ?

Prospect  Vitamina E

Vitamina E este o substanta liposolubila (care se dizolva in grasimi) prezenta in cantitati mari in ficat, in tesuturile grase si musculare, in miocard , in testicule, uter, sange si in glandele suprarenale.

Efectul vitaminei E se datoreaza celor opt tipuri de izomeri ai tocoferolului, denumiti cu literele alfabetului grecesc. Cel mai eficient este alfa-tocoferolul.

Alimentele naturale contin izomerii tocoferolului in cantitati diferite, ceea ce explica si activitatea vitaminica diferita.

Vitamina E are un rol important in metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor,

precum si in echilibrul hidroelectrolitic al organismului. Este deosebit de eficienta in perioada de convalescenta, deoarece accelereaza regenerarea celulelor.

Vitamina E protejeaza vitamina A si acizii grasi nesaturati de oxidare, pevenind astfel ateroscleroza. Prin actiunea sa imbunatateste sinteza vitaminei A. Tesuturile retin un timp mai indelungat vitamina E provenita din surse naturale, spre deosebire de vitamina E obtinuta pe cale sintetica. Vitamina E are o actiune benefica asupra sistemului nervos si asupra performantelor sexuale, intinereste pielea si parul. Este un bun vasodilatator, anticoagulant, antihipertensiv si diuretic. Impiedica  formarea cicatricelor cheloide.

Aceasta vitamina este un antioxidant deosebit de important, realizand o protectie  foarte buna impotriva radicalilor liberi. O singura molecula de vitamina E reuseste sa protejeze 200 de molecule nesaturate  de acizi grasi  impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

 Specialistii cardiologi au constatat ca, administrand vitamina E in timpul sau dupa infarctul de miocard, se menajeaza muschiul inimii. Accelereaza si vindecarea bolnavilor ce au suferit  interventii chirurgicale pe arterele coronariene.  Consumul sistematic de vitamina E intareste sistemul imunitar  al persoanelor de varsta inaintata, scazand astfel riscul diferitelor infectii. De asemenea, amelioreaza afectiunile pulmonare , crizele bolnavilor de Parkinson (relaxand musculatura) si previne avorturile spontane.

Absenta vitaminei E afecteaza functiile celulelor T si astfel, activitatea sistemului imunitar. Vitamina E creste atat raspunsul imun innascut, cat si cel dobandit. Suplimentarea cu vitamina E este deosebit de importanta in cazul varstnicilor, deoarece la acestia, activitatea sistemului imunitar este scazuta si sunt mai vulnerabili in fata anumitor bacterii si virusuri.         Culturistii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare si inlaturarea mai rapida a oboselii. Prin faptul ca imbunatateste capacitatea musculara si intarzie aparitia oboselii, se poate folosi de catre toti sportivii.

 

Atentie !

*In cazul persoanelor cu hipertensiune arteriala, marirea dozei de vitamina E trebuie facuta treptat.

*Sarurile anorganice de fier pot anihila efectul vitaminei E. Cele preparate trebuie administrate la o diferenta de 8 ore. Preparatele organice cu fier se pot asocia bine cu vitamina E. 

*Persoanele care consuma apa potabila tratata cu clor necesita o doza marita de vitamina E

 

Recomandari :

Mod de administrare

Acnee
Anticonceptional (combate efectul negativ)
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Ateroscleroza
Atrofie musculara
Avort (prevenire)
Boala Alzheimer
Carcei
Dependenta de droguri (tratament)
Diuretic cardiaci
Epilepsie
Glaucom
Hipertensiune arteriala
Impotenta
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Lupus eritematos
Menopauza
Menstruatii neregulate
Mialgii
Parkinson
Riduri (diminuare)
Schizofrenie
Spondilita anchilopoietica
Tromboflebita
Vaginita distrofica
Varice
Vasodilatator 

1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0 

 

Notă:

Se administrează cu ½ h inainte de masă!

 

Vitamina E ingrediente active/tableta:

Vitamina E................................................................100,00mg ( 100 UI)

Deruleaza